Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2008

Tontun touhuja



Rakastan lahjojen paketointia. Ja nimenomaan joululahjojen. Puolet antamisen ilosta koostuu siitä, että saa väsätä ja näprätä, pyrkiä vuosi vuodelta täydellisempään suoritukseen. Ei ole kauniimpaa näkyä, kuin huolella paketoidut, hurmaavat lahjapaketit kuusen alla. En siis todellakaan anna myyjien kaupoissa paketoida lahjojani, vaan haluan tehdä sen itse.

Niin, onhan se vähän turhaa. Lahjapaperit ovat turhaa roskaa, eivätkä usein edes kelpaa kierrätykseen. Puolustaudun tässä kuitenkin sillä, että muina juhlapäivinä suosin kestäviä ja aina uudelleen käytettävissä olevia lahjapusseja. Joulussa on kuitenkin jotain erikoista. Eihän joululahjaa voi laittaa pussiin, siinä katoaisi oleellinen osa sitä jännitystä, kun paketin saa käsiinsä ja voi vain arvailla, mitä se pitää sisällään. Ja ajattele, jos kaikki lahjat olisivat pussissa ja löytäisit (ihan vahingossa) niiden kätkön. Kaikki jännitys katoaisi.

Tänä vuonna paketointi oli erityisen tarpeellista, mieluisaa ja rentouttavaa, sillä se jäi ainoaksi askarteluksi tässä joulun alla. Korttitehtaani hoitaa tänä vuonna lähetykset sähköisesti. Olemme liittyneet tähän ylpeiden vanhempien kerhoon, jotka ottavat lapsestaan kuvia tonttulakki päässä ja lähettävät niitä sitten kortteina. Jos epäilet, ettet ole listallani, laita osoitteesi tulemaan. Valio-otoksia saattaa päätyä myös tänne lähempänä joulua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan liian täydellisiä! Apua.... :-)

Henna Rantasaari kirjoitti...

Kiitos! Äläkä huolehdi, en ole yhtään tarkka vastaanotettujen lahjojen suhteen. Tämä nyt on vain tälläinen pakkomielle! :)