Sivut

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Ohraa odotellessa


Pääsiäisasetelmani, jossa vihertää vasta pupu.

Pääsiäinen on jo aika lähellä, mutta pääsiäisasetelmani näyttää vielä aika synkältä. Jos oikein tarkkaan katsot, voit nähdä muutaman hentoisen ohranalun nousevan mustasta mullasta. Kuvassa ei siis ole mämmiä, mikä sekin tosin sopisi teemaan. Havahduin kylvöpuuhiin vasta maanantaina, joten voi olla, että ohrapellostani tulee vain kevätohraa pääsiäisohran sijaan. Taustalla pajunkissoja, joita metsästin tänään. Joko olin myöhään asialla niidenkin suhteen ja nopeammat noidat olivat ehtineet ennen minua, tai tarjonta on vähentynyt. Sain kävellä aika pitkän matkan ja monet mutkat, ennen kuin löysin pajukeitaan, jota sitäkin oli jo verotettu. Sain kuitenkin kimppuni kasaan. Jollei peltoni ota vihertyäkseen, täytynee hankkia asetelmaani väriä vaikka suklaamunilla ja toivoa niiden säilyvän edes hetkisen (mikä lienee turha toivo).

Ps. Sain pitsiverhoni jo ikkunaan, mutta odottelen vielä tilaamaani pöytäliinaa siihen kaveriksi, ennen kuin paljastan kevätkeittiöni teille.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Hauska juttu oli! Ei viherrä muuta ku pupu ... kyllä se viljakin sieltä tulla tupsahtaa. Mä ostin ruukkunarsisseja ja ne oavt kyllä jo auenneetkin jonkun verran, mutta ennen kuin ovat täydessä kukassa, niin ovat varmaan kasvaneet jo katonrajaan saakka, höh. Oikein mukavaa pääsiäistä!