Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2012

Minun valintani on Pekka Haavisto

Ettei vaan jää epäselväksi... Kirjoitus on lähetetty Ilkkaan viime viikolla, muta ei ainakaan vielä ole löytänyt tietään lehteen asti. Huomista odotellessa. Tässä nyt kuitenkin vielä teille, jotka mietitte ketä voisi äänestää. 

Minun valintani on Pekka Haavisto
Presidentti symboloi Suomea. Se, millainen presidentti Suomelle vuonna 2012 valitaan, kertoo paljon myös meistä suomalaisista. Se ei kerro sitä pelkästään meille, vaan koko maailmalle, koska presidentti on Suomen kasvot. Presidentinvaalien kautta me suomalaiset määrittelemme itsemme, kerromme minkälaisia asioita me pidämme tärkeinä ja mihin suuntaan me haluaisimme Suomen kulkevan.
Olen kuullut sanottavan, että Haavisto olisi loistava presidentti, mutta Suomi ei ole valmis siihen. Näin sanoessamme emme usko, että tämä kokenut, ulkomaillakin arvostettu rauhanrakentaja voisi symboloida meitä suomalaisia. Uskomme Haavistoon, mutta emme itseemme. Miksi me suomalaiset emme voi antaa itsestämme sitä kuvaa, että olemme edelläkävijöitä? Että me, kuten presidenttimmekin, olemme avoimia, ennakkoluulottomia ja ennenkaikkea viisaita ja kykeneviä tekemään hyviä päätöksiä.
Haaviston suosio on monelle tullut yllätyksenä. Minulle ei. Tämä johtunee vain siitä, että he eivät ennen käytyä kampanjaa ole tunteneet tätä loistavaa ehdokasta. Nyt televisiotenteissä, erilaisissa keskusteluissa ja kansan parissa kulkiessaan loistanut Haavisto on vakuuttanut Suomen kansan siitä, että hän on paras vaihtoehto Suomen presidentiksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä Malagastakin lähtee (taas) äänet Pekalle.

Tuo linkittämäsi videopätkä on juuri suuri osoitus sille, miksi Pekka on paras. Jos haastattelu saa aikaan kyyneleet, siis kyyneleet vain sen vuoksi, että on ihanaa huomata, että vielä on maailmassa ihania, järkeviä ja ajattelevia ihmisiä.

Tuntuu mukavalta seurata juuri nyt uutisointia Suomessa. Me kuitenkin lähdimme sieltä siinä vaiheessa, kun kaikki puhisivat Perussuomalaisista.

Niin ja sitten vielä tärkeämpi asia. ONNEA IHANASTA PIENOKAISESTA. Todella kaunis nimi!

Hyviä vaalipäiviä sinne ja aurinkoista kevättä koko perheelle!

Johanna-serkku