Sivut

tiistai 10. tammikuuta 2012

Tapahtunut tänä vuonna

  • Ruusu sai uuden nimen, Ronja Elina. Ronja ihan vain siksi, että hän näyttää ihan Ronjalta, toisen nimen lainasimme kummitädiltä. Jotenkin se Ruusu vaan kummittelee edelleen, eikä kieli ja mieli meinaa taittua ja tottua uuteen millään. Ajan kanssa. 
  • Talven parhaiden ulkoilukelien alkaessa me vietämme aikaa sisällä. Siiri vietti nuhan jälkeistä laatuaikaa isänsä kanssa terveyskeskuksessa sunnuntaina illalla ja kotiin palasivat korvatulehduksen kanssa. Huomenna on pakko päästä pihalle, sen verran on seiniä jo tänään koeteltu. 
  • Edellisestä johtuen kaksi päivää neljän seinän sisällä. Vaatii ehdottomasti nollausmatkan kaupungille. Käteen jäi (alennuksesta, eli säästin!) aika kalliit kengät. Mutta niitä pidetäänkin sitten joka päivä ulkoillessa. Toivottavasti kestävät sen saman 15 vuotta, minkä edeltäjänsä. Huomenna todellakin mennään pihalle, nämä pitää testata!
  • Posti toi eilen Ottobren kaavalehden ja tänään Modan. Enää puuttuu aikaa toteuttaa ne kaikki ihanat ohjeet. Ja ompelukonekin taitaa olla vielä naapurissa lainassa. Aina voi haaveilla. Lukematta ovat vielä myös uusin Avotakka ja Deko, jotka kyllä ilmestyivät postilaatikkoon ihan yllättäen ja pyytämättä. Niistäkin taitaa löytyä kaikkea kivaa, mutta niiden ideoiden toteuttamiseen taitaa tarvita jotain muutakin kuin aikaa ja ompelukoneen. Kummasti kyllä tämä tammikuu saa aikaan valtavan tarpeen uudistua ja uudistaa.
  • Jälleen edelliseen liittyen, uudistuin ja hankin uudet silmälasit. Nyt on keltaista!  
  • Kuntoalijäsenyyskin palasi raskaustauolta vuoden alussa. Vielä ei vaikutusta.

Ei kommentteja: