Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

Lempiasioita

Maija haastoi minut listaamaan 10 lempiasiaani. Mukana! Samalla vinkkaan teille tästä ihanasta vanhan koulukaverini Things to make and do -blogista, jossa on tällä hetkellä menossa arvonta. Käy koittamassa onnea, Maija on tehnyt iiihanan tyynyn, joka sopis kyllä ainakin meille.

Ja sitten lähtee. Nämä on nyt ihan fiilispohjalta just tällä hetkellä, marraskuisena torstaipäivänä, kun edellinen yö on mennyt valvoessa yskivän lapsen kanssa. Eli ihan kaikki lempiasiat ei ole tässä nyt just mielessä, mutta eiköhän ne sieltä tule. 

1. Oma aika. Just nyt, toinen nukkuu ja toinen on kerhossa. Torstai olis siivouspäivä, mutta käytän tekosyynä huonosti nukuttua yötä ja teen kaikkea muuta. Nukkua en enää päivisin vaan yksinkertaisesti osaa.

2. Kahvi. Välttämättömyys, vähintään 3 kuppia päivässä. Ja kylkeen joku makea, niin johan lähtee. 

3. Orastava ompeluinto. Parina päivänä olen jo kaatanut kangaskopan lattialle ja tutkinut sillä silmällä. Pari kokeilua on jo takanakin. Jos tänä vuonna ne joululahjat syntyis omin käsin!

4. Luistelukoulu. Siiri on innoissaan jäällä ja tänään meinaa äitikin mennä verestämään vanhoja taitojaan. Vieläköhän piruetit pyörii?

5. Pian kävelevä taapero. Harjoituksia on ihana seurata.

6. Solsidan. Yle Fem-kanavan uusi suosikki. Ihan paras.

7. Suklaa. Ei lisättävää.

8. Tanssitunnit. Tarpeeksi haastavat koreografiat, niin johan katoaa kaikki muut murheet mielestä.

9. Vaalimenestys. Kova työ kannatti, nyt toivotaan menestystä valtuustourallekin.  

10. Oma perhe. Niin rakas ja tärkeä.


Mä olen nyt ollut niin epäaktiivinen teidän kaikkien muidenkin blogien kanssa, että en lähde haastamaan ketään erityisesti, vaan osoitan haasteen tasapuolisesti kaikille. Listaa laatimaan!

Ei kommentteja: