Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

15. luukku: Pikkujouluja

Nyt taitaa olla valmista siihen isoon jouluun, kun aika monet pienemmät on jo juhlittu. Tänäkin viikonloppuna sain osallistua kaksiin kekkereihin kahdessa eri ravintolassa. Tästä intaantuneena jatkankin nyt paikallisten yritysten kehumissarjaani ravintoloiden osalta.  Aloitan tuoreimmista kokemuksista. 

Perjantaina iltaa istuttiin Almassa. Hotelli ja ravintola, joka on tehty vanhaan rautatieläisten taloon aseman kupeeseen. Ihana, tunnelmallinen paikka ja ruokakin on vallan mainiota. Toimii myös suuremmissa juhlissa, eräänkin blogistin häitä on tanssittu juurikin tässä kyseisessä paikassa! :)

Lauantaina kokoonnuimme naisten kesken Amoccaan. Tämä luonasravintolana ja kahvilana toimiva ravintola keskuskadulla avaa ovensa tilauksesta myös iltaisin. Upeasti toteutettu vanhan rakennuksen remontti yhdistettynä herkullisiin kahveihin ja ruokiin toimii, myös palvelu on erinomaista. Nettisivuja en paikalle löytänyt, mutta kurkkaa täältä ensi viikon lounaslista ja käy kokeilemassa!

Seinäjoen ehdoton ykkönen on tällä hetkellä mielestäni tuore tulokas Juurella. Lähiruokaa kauden herkuista taidolla valmistettuna, täydellinen ja asiantunteva palvelu ja kaunis miljöö. Kaikki mitä ravintolalta voi toivoa. Paikka, jonne tulet ensivisiitin jälkeen palaamaan ihan varmasti.

Maininnan ansaitsee myös Uppalan kartano. Rohkea nuori nainen toteuttaa kartanossa unelmaansa, onnistuneesti. Erityiskehut upeille saunatiloille!

Täälläkin siis pääsee syömään hyvin. Listaan olisi voinut lisätä vielä varmasti esimerkiksi monta hyvää lounaspaikkaa. Listaus Seinäjoen ravintoloista löytyy myös kaupungin nettisivuilta, käy valitsemassa oma suosikkisi. 

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Oiskohan kieli- ja kulttuurikurssillemme jatkoa saatavissa? Syödähän aina pitää myös...

Nimim. Kielitaito ruosteessa

HennaH kirjoitti...

Pitääpä laittaa hakemus sisään. Ensi kesän kurssit on vielä suunnittelematta, hyvinkin voisi olla tilaa kieikurssille. :)