Sivut

torstai 22. toukokuuta 2014

Minun ehdokkaaniEn voi sanoa, että muistaisin ensimmäisen kohtaamisen. En voi myöskään sanoa, että se olisi ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Jokaisen tapaamisen jälkeen olen kuitenkin ihastunut enemmän, kunnes tämä puhe valtuuskunnassa vei lopullisesti jalat alta. Melkein toivon, että olisin videoinut puheen, vaikka luettunakin se on vaikuttava. 

Tämän jälkeen on tullut lukuisia muita puheita ja henkilökohtaisiakin keskusteluja. Muun muassa tämä puhe, joka onneksi on myös videoitu. Edelleen, kerta toisensa jälkeen, olen vaikuttunut. Vaikuttunut, ja vakuuttunut siitä, että tämä mies tietää mistä puhuu. Oraksella on uskomaton kysy selittää monimutkaisetkin asiat niin, että ne ymmärtää. Kun Oras puhuu, hän puhuu asiaa.

Kun tätä ilmastoritaria houkuteltiin mukaan eurokisaan, päätin heti, että tässä haluan olla mukana. Oras on ihminen, joka yltää lähes haavistomaisiin saavutuksiin täällä Pohjanmaallakin: häntä pidetään hyvänä tyyppinä, vaikka on vihreä ja homo. Aina kun Oras on vieraillut täällä, hän on saanut todella paljon positiivista palautetta. Tämän suosion Oras on saavuttanut ihan puhtaasti omalla osaamisellaan, se on paljon se. 

Minä äänestin ennakkoon ja ääneni meni Orakselle. Näin on tehnyt jo moni muukin, mutta edelleen tukea tarvitaan. Tuoreen uutisen mukaan Oras on vahva ehdokas Vihreiden toiseksi mepiksi, mikäli Vihreät pitävät toisen paikkansa. Tässä tarvitaan meitä jokaista. Mene ja äänestä. Tee se hyvin ja kirjoita lappuun 169. Eurooppa kiitttää.

ps. Oraksen lisäksi meillä on 19 muuta huippuehdokasta. Ne voit tarkistaa täältä

Ei kommentteja: