Sivut

lauantai 7. toukokuuta 2011

Kuvakuulumisia


Pyöräilykuva pääsiäiseltä. Vaikka ilme kertoo jotain muuta, tämä on tällä hetkellä lempipuuhaa. Pyöräillä pitäisi koko ajan ja joka paikkaan. Ja yllättävän pitkiä lenkkejä on jo tehtykin ja äiti ja isä saavat välillä todellakin pistää tossua toisen eteen, jotta pysyvät perässä. Ja huomaa Hello Kitty sangossa, ne ovat nyt valloittaneet tämän tuvan totaalisesti. 


Pihatouhut maistuvat muutenkin. Jopa niin paljon, että ulko-ovea saa pitää lukossa, ettei neiti omin luvin lähde ulkoilemaan. Takaoven lukko ei tosin enää ole kovin hyvä lapsilukko, sillä se osataan jo avata itse.


Tässä kuvassa yksi syy, miksi piha kiehtoo. Pääsiäislauantain aikamoisen kokoamisurakan jälkeen on meilläkin pompittu, pompittu ja pompittu. Tässä seurana naapurin Aada. Käy muuten urheilusta.

5 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Olipa ihana lukea henna sun ja siirin kuulumisia! Ihanaa kevättä teille pyöräilyn, pomppimisen ja hiekkaleikkien merkeissä :)

Ami kirjoitti...

Hyllykalliolta isot kiitokset teidän sakille mahtavasta lauantai-illasta. Minimies nukahti helpolla ja sängyssäkin vielä piti jutella Siirin trampoliinista :)

Henna Rantasaari kirjoitti...

Kiitos Saara, kevättä sinnekin! :)

Ja kiitos samoin Ami teille. Otetaan pian uusiksi!

office catering Sydney kirjoitti...

This is a very good post, thanks! It’s the first time I come to your site, just found it in Bing. I’ve been going around and there’s a lot of top quality work. But I tried to add it to my RSS Reader and can’t. Perhaps it’s a only something going on with me… I’ll contact you if it stays like this!

Noosa accommodation kirjoitti...

La Mer Beachfront apartment is best in Noosa accommodation to enjoy and relax the beauty of this place and enjoy the beaches. For more details about La Mer Beachfront apartment & Noosa accommodation please visit www.lamersunshine.com.au.