Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kirjat kiertoon

Kiertoon laittamani kirja Kirjava huntu, kuvattuna niin ikään kierrätetyllä pitsiverholla, joka kohta somistanee keittiömme ikkunaa. Lupaan laittaa kuvan lopputuloksesta, kunhan suunnitelmani muuttuu todeksi.

Tiedättehän ne iki-ihanat kiertokirjeet, joita lapsena läheteltiin? Niissä oli lista nimiä, joille tuli lähettää milloin mitäkin, suklaata, kortteja ja jopa sukkia. Ja itse tulisi saamaan ison kasan kyseisiä artikkeleita. Sain sellaisen! En perinteisessä postissa, vaan nykyajan postilaatikkooni Facebookkiin. Tällä kertaa lähetettävänä on kirja, jo luettu pokkari omasta hyllystä. Ei siis tarvitse ostaa uutta, vaan voin hyödyntää jo omistamani, loistavaa. Kirjoja pitää lähettää yksi ja itse tulen ketjun onnistuessa saamaan jopa 36 kirjaa! En voinut olla osallistumatta tähän aikuisten versioon, niin nostalgisia tunteita tuo kirje herätti. Huomenna pistän postiin kuvassa olevan kirjan Kirjava huntu. Näin ensin kyseisestä kirjasta tehdyn elokuvan, jonka jälkeen halusin lukea myös kirjan. Itse tästä pidin, toivottavasti myös vastaanottaja. Ja sitten jännityksellä odottamaan mitä posti tuo tullessaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

otin kans osaa! lähetin menemään heti kirjan: kirjava karuselli...yhtäkään en ole saanut. toki mulla oli vähän huono säkä, moni palautti ketjukirjeen ja kun etsin uusia uhreja, niin olivat jo saaneet saman kirjeen... oletko koskaan harrastanut bookcrossaamista?

Kirsi H. kirjoitti...

Voi muistan ne ketjukirjeet mitä ne oli lapsuudesta. Piti lähettää ainakin suklaalevyjä ja joskus pikkuhousujakin(!). Suklaalevykiertiksestä muistan saaneeni postissa yhden Kismetin, vaikka itse jatkoin ketjua muistaakseni vaaditulla neljällä suklaalla. Toivottavasti fb-kiertiksesi on menestyksekkäämpi!