Sivut

perjantai 5. joulukuuta 2008

Mammatapaaminen

Eilen oli vallan mukava päivä. Kävimme Siirin kanssa maakuntamatkailemassa Ylistarossa tapaamassa mamma- ja vauvakavereita. Paikalla oli yhteensä 8 äitiä vauvoineen, onneksi oli isoo tupa. Harmittaa, kun jäi kamera kotiin, sillä olisi saanut herkullisia otoksia. Jo eteisessä nauratti, kun näin 8 kaukaloa vierekkäin.

Olemme tavanneet tällä samalla porukalla jo odotusaikana, alunperin tutustuimme netissä keskustelupalstalla. Keskustelujen ja tapaamisten myötä ystävyys on syventynyt. Nyt käymme keskustelua suljetussa ympäristössä ja tapaamisetkin olemme siirtäneet kahviloista koteihin. Tämä toki myös käytännön syistä, odotusaikana julkisella paikalla tapaaminen oli hieman yksinkertaisempaa kuin nyt vauvojen kanssa. Voin siis sanoa, että olen saanut netin kautta uusia ystäviä. Olin ennen erittäin epäluuloinen kaikkia keskustelupalstoja kohtaan, mutta raskaus kai pehmitti, kun silloin hakeuduin minäkin sinne. Onneksi, sillä muuten en olisi tavannut näitä ihania ihmisiä, joita nimimerkkien takaa on paljastunut.

Kotimatkalla alkoi lumisade ja tänään sain herätä hieman valoisampaan aamuun. Toivotaan, että tämä ihanuus jatkuu. Nyt avaamaan Siirin kanssa joulukalenterin 5. luukkua.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Voi miten ihana yllätys! Sait minusta ainakin vakiolukijan.