Sivut

keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Hermostuttavaa

Meinaan tämä blogin kirjoittaminen. Itse kirjoittaminen on kivaa ja mukavaa ja rentouttavaa ja niin sen pitäisi mielestäni ollakin. Siksi tätä teen. Hermostuminen alkaa, kun ryhdyn julkaisemaan tekstiäni. Tämä ohjelma, tai miksi tätä nyt kutsutaan, blogspot kuitenkin, kun ei ole samalla aaltopituudella kanssani kappaleväleistä. Välillä niitä tulee ja välillä ei, täysin huolimatta siitä, mitä minä painan tai teen. Enter-nappi viuhuu ja napsuu monta kertaa rivien välillä tekstiä kirjoittaessani, mutta lopullisessa tekstissä, joka sivuillani näkyy, teksti on yhtenä pötkönä. Tai sitten ei. Täysin mielivaltaista. Voisin kenties julistaa kilpailun: Arvaatko missä kohtaa kappale vaihtuu? Apua tähän taisteluun tuulimyllyjen kanssa otetaan vastaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kokeile, onnistuisiko ns. pakotettu rivinväli, tai oiskohan se oikealta nimeltä pakotettu kpl-vaihto: pidä enter pohjassa ja paina tota pitkää nappulaa...välilyöntinappulaa! (Keksinpäs)

Anonyymi kirjoitti...

Hah, äiti neuvomassa tietokoneen käytössä! Se saa omankin koneensa aina säännöllisin väliajoin sekaisin ja pikkusisko korjaa vahingot. Multa äiti kysyi eräänä päivänä, että osaanko mä käyttää googlea... Voi taivas.....

Laitatko mulle vaikka sähköpostiin joskus niitä valokuvia mitä otit kyröössä :)

Henna Rantasaari kirjoitti...

Kiitos Vilukissi, kaikki neuvot otetaan vastaan!
Ja Ami: hyvähän se on, että äiti huolehtii, kyllä sinäkin nyt jo varmaan tiedät, että hyvää ne vaan tarkoittaa! :)