Sivut

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Uusia makuja

Meidän Siiri on nyt viikon ajan harjoitellut oikean ruuan syömistä. Paljon paremmalta tuntuu kuitenkin maistuvan ruokalappu ja lusikka, kuin itse tarjottava ruoka, joka on ollut enimmäkseen porkkanaa. Aivan ensimmäisenä neiti sai maistaa banaania ja sitten omenaa, mutta taisivat olla liian maukkaita herkkuja näin alkuun. Porkkanalla siis mennään, kerran päivässä, lounasaikaan. Huomaa ihastuttava ruokalappu, lahja kummeilta, Leenalta ja Markilta.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, ihastuttavia kuvia! Kuulin, että Siirille oli syntynyt lauantaina uusi tyttökaveri :) Onneksi ei tullut poikaa ettei tuu kilpailua Siiristä. Meidän pikkukundillehan teidän neiti on jo varattu :)

Henna Rantasaari kirjoitti...

Joo, ehdottomasti on teille varattu. Ja eihän Siiri muutenkaan näin nuoria,tämä uus kaveri kun voidaan laskea lähes vuoden nuoremmaksi, kun on tämän vuoden puolella syntynyt. Teidän heppu menee just ja just läpi seulan :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten Siiri näyttää jo isolta tytöltä noissa kuvissa. Ikävä teitä, onneksi pian taas nähdään.

Anonyymi kirjoitti...

Kerroit Siirin siirtyneen OIKEIDEN ruokien syöjäksi...ja kuvassa oli heti suussa ruokalappu..? Tai toisaalta, voihan Siiri osata vaikka jo itse pyyhkäistä suupielensäkin porkkanaruokailun jälkeen!? Ihanat posket!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hurmaavia!

Anonyymi kirjoitti...

Siiri näyttää kyllä tuossa keskimmäisessä kuvassa niin itseltään. Ihana tyttö.